МБАЛ ЮГОЗАПАДНА БОЛНИЦА

Професионална грижа за вашето здраве

Полезна информация

Допълнителни услуги

Вие можете да заявите своето желание за следните допълнителни услуги, които се заплащат от пациентите, по цени утвърдени от управителя на МБАЛ „Св. Врач“ ЕООД. Виж Ценоразпис на услугите в МБАЛ „Св. Врач“ ЕООД.

Заплащането за допълнителни услуги става на Касата на болницата в работното й време или в Приемен кабинет на Диагностично-консултативния блок. За заплатената сума задължително се издава финансов документ – касова бележка, фактура.

Допълнителни услуги предлагани в МБАЛ „Св. Врач“ ЕООД

Избор на лекар/екип
Като пациент на болницата Вие можете да заявите своето персонално предпочитание кой да бъде Вашият лекуващ лекар, хирург, анестезиолог или друг медицински специалист.

Избор на стая
Според възможностите и желанието си можете да бъдете настанени във VIP-стая или обикновена стая.

Храна по желание
Ако сте на обща диета и желаете различна храна от предлаганата Ви безплатна такава, можете да поръчате да Ви приготвят срещу заплащане храна в Болничната кухня, по предварително изготвено меню. Заявяването става в отделението на дежурната сестра, където ще получите информация за Менюто и цените.

Транспорт
МБАЛ „Св. Врач“ ЕООД предлага специализиран транспорт срещу заплащане. При желание и договорка може да се подсигури и придружаване на болен от медицински специалист.

Придружител
В случай, че се нуждаете от постоянен придружител, можете да поискате Ваш близък да бъде с Вас по време на престоя в болницата.

В отделението по педиатрия всяка майка може да бъде ежедневно близо до детето си. В останалите отделения близкият може да бъде настанен при Вас на допълнително легло (ако има възможност). Персоналът на болничният сектор ще Ви предостави повече информация за тази опция и ще Ви съдейства.